Vaalikevät on vihdoin takana – kiitos kaikille äänestäjillemme sekä ehdokkaillemme työstänne vihreämmän tulevaisuuden eteen!

Vaikka näissä vaaleissa kärsimme pienen tappion, niin ei ole mitään syytä antaa periksi, vaan jatkaa työtä entistä sinnikkäämmin hyväksi katsomamme politiikan eteen. Se on ainoa tapa saavuttaa sellainen maailma, missä jälkipolvillamme, luonnolla ja rikkaalla kulttuurilla on tilaa olla ja voida hyvin. Teemme jatkossakin töitä kitkeäksemme vihapuheen, rasismin ja luonnon vääränlaiseen hyväksikäytön.

Kuntavaaleissa saimme yhteensä 3994 ääntä, mikä toi meille 7,9% kannatuksen. Tällä kannatuksella saimme valtuustoon läpi viisi valtuutettua seuraavin äänimäärin:

Riina Puusaari, 355 ääntä
Jouni Kaikkonen, 339 ääntä
Juha Tapiola, 287 ääntä
Minerva Kastehelmi, 279 ääntä
Eveliina Aaltonen, 189 ääntä

Huomion arvoista on, että vain viiden äänen sisällä oli kolme ehdokasta, joista Eveliina Aaltonen pääsi viimeisenä läpi yhden äänen erolla Vilma Salmiseen, ja Jani Uhrman jäi vain viiden äänen päähän valtuustopaikasta. Yksikin ääni voi siis ratkaista, kuka valtuustoon pääsee!

Vaalikevät on ollut kaikin puolin haastava koronapandemian takia. Tämä aika on myös nostanut populistista liikehdintää ja lyhytnäköistä ajattelua esille, mutta emme anna sellaisen vaikuttaa työhömme vaan jatkamme entistä sinnikkäämmin kohti uusia pyöräteitä, luonnonsuojelualueita ja asukkaiden hyvinvoinnin ja kunnan elinvoiman lisäämistä. Kiitokset kaikille avusta ja isoista ajatuksista, sillä ilman visioita paremmasta huomisesta ei mikään muutu. Ole mukana muutoksessa ja liity Vihreiden jäseneksi!