Lahdenvihreat.fi kotisivullamme julkaisemme pääsääntöisesti yhdistyksen toimintaa koskevia asioita, emme niinkään pureudu päivän uutisointiin tai sosiaalisen median huomion keskipisteessä oleviin asioihin. Edellisten suhteen olemme aktiivisia Facebookissa.

Facebookista löydätte uutisoinnin, kannanotot, sosiaalisen median kuumimmat puheenaiheet, tulevat tapahtumamme, yhteistyökuviomme ja niin edelleen.

Tiesittekö, että jaamme luomua/biodynaamisesti viljeltyä lähiruokaa joka viikko jollekin onnekkaalle Lahden Vihreiden Facebook ruoka-arvonnassa. Mistä on kyse? Käy tutustumassa sivuumme heti, jotta tiedät!

Facebook sivumme on saavuttanut suuren suosion, emmekä ole enää kaukana Lahden tykätyimmän poliittisen järjestön tittelistä. Tutustu sivuumme ja muista tykätä meistä!

Löydät meidät Facebookissa osoitteessa:

https://www.facebook.com/LahdenVihreat?ref=ts&fref=ts