Viikko on kulunut siitä kun saunakiertue saapui pääteasemalle Hollolaan.

Kiertue järjestettiin aikavälillä 10.4.-15.4.

Saunotimme ja ruokimme kuntalaisia niin Liipolassa, Lahden torilla ja satamassa, Mukkulassa, Orimattilassa kuin Hollolassakin.

Johtava ajatuksena oli tehdä jotain todellisen uutta ja erikoista, tarjota kuntalaisille elämys, jonka rungon muodosti saunominen tynnyrisaunassa, sekä ruokailu, jossa tarjosimme muun muassa Vesijärven särkeä kalahampurilaisen muodossa. Teemme aktiivisesti työtä Vesijärven ja sen kalakantojen paremman tilan eteen, joten tavaksemme onkin muodostunut tarjota erilaisissa tapahtumissa hoitokalastuksesta saatua Vesijärven kalaa. Lanseerasimme särkiburgerin ensimmäistä kertaa Salpausselän kisoissa, ja menekin takia jatkoimme tuotteen edistämistä. Särkiburgeri oli saunakiertueen aikana niin haluttu, että kuntalaiset satamäärin pääsivät nauttimaan omansa. Itse asiassa, osa kuntalaisista saapui paikalle maistaakseen tuota maakunnassa mainetta niittänyttä herkkua. Kävi jopa niin, että Orimattilan Sanomat sekä Etelä-Suomen Sanomat huomioivat tuotteen kirjoituksissaan.

Saunojia riitti jokaiselle päivälle, ja ruokailijoita sitäkin enemmän. Teltalla vieraili vajaan viikon aikana satoja ihmisiä, joten Hämeen vihreillä kansanedustajaehdokkailla riitti keskusteltavaa kuntalaisten kanssa runsain mitoin.

Lahden Vihreät kiittää ja kumartaa osallistuneita. Te teitte kanssamme jotakin unohtumatonta. Olitte osa tarinaa, josta riittää kerrottavaa pitkäksi aikaa.