Lahden Vihreät ry järjestää Omaishoitajien illan torstaina 19.3.2015 Palvelukeskus Onnelanpolussa klo 17-19. Ohessa tapahtumatiedote.

Tilaisuuteen saapuvat puhumaan mm. Lahden kaupungin vanhusten palvelujen ja kuntoutuksen johtaja Ismo Rautiainen, Päijät-Hämeen Omaishoitajat ja Läheiset ry:n toiminnanjohtaja Johanna Sottinen ja Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo.

Heikki Hiilamolta ilmestyy vaalien alla kaksi kirjaa, joista toinen, Hoivataistelu, kuvaa omaishoitajien taisteluja ja toinen, Hyvinvoinnin vakuutusyhtiö, paljastaa ensi kertaa sote-työryhmän sisäiset väännöt. Tilaisuus on avoin yleisölle, joten toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi! 

Paikalle on kutsuttu myös Hämeen piirin eduskuntavaaliehdokkaita eri puolueista.
Vihreitä tilaisuudessa edustaa lahtelainen kansanedustajaehdokas Riina Puusaari. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Lahden Vihreiden Teemu Häyrinen.