Kalastuspäivä 2014 pidettiin Pikku-Vesijärven rannalla. Tapahtuma keräsi kurjasta säästä huolimatta satamäärin kalastuksesta kiinnostuneita, pääasiassa koululaisia. Oli ilahduttavaa huomata heidän kiinnostuksensa harrastukseen, joka mahdollisesti palvelee heitä koko loppuelämänsä ajan. Kalastamalla voi tuulettaa ajatuksiaan, saada uusia ystäviä, täyttää vatsansa herkullisella lähiruoalla, sekä tehdä samalla pienen ympäristöteon.

Lahden vihreät järjestivät alueellaan ruokailun sekä kaksi kilpailua; 5 järvikalan kalantunnistuskilpailun, jossa Miko Parjanen voitti itselleen laadukkaan J.Marttiinin filetin, sekä tarkkuusheittokilpailun, jossa Janne Tinnilä voitti (parhaalla mahdollisella tuloksella) itselleen retkijakkaran ja Abu Garcian mato-ongen kilpakohoineen. Lahden vihreät onnittelee voittajia, ja toivottaa kireitä siimoja alkaneelle kaudelle 2014.

Vihreät starttaamassa tapahtumaa

Vihreät starttaamassa tapahtumaa