La 22.3.2014

La 22.3.2014

Tapahtuma oli todella suosittu, siitä kertoo väenpaljous sekä saamamme positiivinen palaute, koskien tapahtuman sanomaa ja toteutusta. Vesijärven kalasta tehtyä ruokaa kehuttiin poikkeuksetta erinomaiseksi, tämän kiitoksen saimme niin perheen pienimmiltä kuin hieman varttuneemmiltakin, reseptistä suuri kiitos Raimo Keräselle.

Tapahtumaan varatut annokset menivät kuin kuumille kiville, tästä voimme siis todeta, ettei ole olemassa enää käsitettä roskakala, vaan kaikki kala on hyödynnettävissä maukkaaksi ja ensiluokkaiseksi ravinnoksi.

Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa Järvikalapäivää, joka pidetään la 12.4 Mukkulan ostarilla. Tervetuloa!

Tapahtumassa järjestettiin kalantunnistuskilpailu, jossa palkinnoiksi oikein vastanneiden kesken arvoimme kalastusvälineitä. Onnetar suosi Lahdesta Sinikka Rusia sekä Eero Mäkeä. Lahden Vihreät onnittelee voittajia, ja toivottaa kireitä siimoja tulevalle kesälle!